Loopbaancoaching

Je maakt in je studie of werk niet echt de stappen die je wilt maken. Je weet even niet zo goed hoe je bepaalde obstakels kunt tackelen en ervaart weinig energie. Je hebt de behoefte aan iemand die constructief meedenkt en weet wat te doen.

De werkwijze

Ik ga voor loopbaancoaching uit van acht bijeenkomsten van anderhalf uur. Uiteraard is een korter of langer traject ook mogelijk. De bijeenkomsten vinden plaats in mijn praktijkruimte in Tilburg. Op verzoek is coaching op de werkvloer ook mogelijk.

We inventariseren je talenten, kwaliteiten, je netwerk en je netwerkkwaliteiten. Je zult ook desgewenst kennismaken met iemand uit je toekomstige beroepsgroep.

Het Disney-model

Een van de loopbaanmodellen waar ik mee werk is het Disney-model. Dit model gaat uit van jouw ideale loopbaan. Samen kijken we naar hoe we de obstakels richting deze ideale loopbaan kunnen tackelen.

Tarieven

Mijn tarieven zijn marktconform.

Ontwikkelbudget en subsidies

Er is meer mogelijk dan je denkt

Ben je werkzaam en wil je graag gecoacht worden? Werkgevers hebben vaak ontwikkelbudget. Ook de overheid stelt subsidies beschikbaar voor preventieve coaching en 45-plus coaching. Er is meer mogelijk dan je denkt.

45-plus en carrière?

De overheid zet sterk in om 45-plussers te ondersteunen in loopbaanadvies. Om die reden is de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld. De regeling is tot eind 2019 beschikbaar. Lees meer over de subsidieregeling op de website van de rijksoverheid.

Als je je drijfveren herkent en erkent, openbaart de weg zich vanzelf.