Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching is meer dan de optelsom van een kwaliteitenanalyse. De zoektocht naar eerlijke communicatie begint bij het ontdekken van je voorkeuren en hoe deze voorkeuren te delen binnen en buiten je organisatie. Leiderschap betekent weten wie je bent, waar je voor staat en hoe dit te delen met anderen zodat effectiviteit en inspiratie hand in hand gaan. Krachtgericht coachen biedt instrumenten om op een organische manier leider te zijn. Leiderschap betekent vaak effectief handelen vanuit gelijkwaardigheid, verbinding en overtuiging.

De werkwijze

Er is maar één jij. In je leiderschap zullen jouw authentieke kwaliteiten samenvallen met de benodigde vaardigheden en denkstrategieën van een goed leider. In vier bijeenkomsten van elk 2,5 uur zul je hier enorme stappen in gaan maken.

Hulpmiddelen die ik o.a. gebruik voor coaching in leiderschap: Leerstijlen Vermunt, kernkwaliteiten van Ofman, RHETI-enneagram, modelleren (NLP).

Leiderschapscoaching door Erik bracht me zeer duidelijke prioritering van mijn bedrijfsdoelen. Mijn bedrijfsvoering werd rustiger door meer zicht te hebben op persoonlijke uitgangswaarden en hoe deze corresponderen met mijn bedrijfswaarden. Al met al in korte tijd veel geleerd op een informele manier.

Derio Buunk Eigenaar Buunkbouw