Workshopaanbod

Duur workshop 4 uur

Deze workshop vinden altijd 1 op 1 plaats dus garantie op maximale aandacht en succes!

Workshop assertiviteit – Discmodel – strategisch communiceren

Strategisch communiceren

Er zijn elke dag genoeg momenten die zich laten omschrijven als veilingmomenten, momenten waarop ‘vraag en aanbod’ elkaar ontmoeten en waarop jouw invloed beslissend kan zijn. Denk aan een handeling als koop of verkoop maar eigenlijk bij elk keuzemoment. Je kunt achter blijven met het gevoel: dit deed ik prima of ik had hier veel meer uit moeten halen. Als je regelmatig het gevoel hebt jezelf in de weg te zitten en niet zo strategisch handelt dan is de workshop Strategisch Communiceren iets voor jou.
In deze op maat workshop laat ik je zien hoe je eigen capaciteiten en uitgangspunten beter naar voren kunt laten komen.

De combinatie van kennis, doen en supervisie, zorgt voor zichtbare resultaten. We gaan oefenen tot je het principe begrijpt!

Aanmelden: info@kuilcoaching.nl onder vermelding van strategie

Discmodel in de praktijk

De letters (DISC) vertegenwoordigen vier persoonlijkheidsstijlen. Wil je razendsnel het karakterprofiel van de ander doorgronden en begrijpen hoe je effectiever kunt omgaan met anderen?
Dan is de workshop discmodel in de praktijk wat voor jou. Uiteraard gaan we eerst een kijkje nemen in wat de achtergronden zijn van dit model. Ook kijken we hoe je het kunt gebruiken in teams en hebben we het over de do’s en don’ts van Disc? We gaan kijken naar jouw persoonlijkheidsstijl en hoe je kunt samenwerken met de persoonlijkheidsstijl die het verst van je af staat! Je zult merken dat weerstanden als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Aanmelden: info@kuilcoaching.nl onder vermelding van discmodel

Assertiviteit in woord en daad

Hoe opereer je vrijer in een sociale setting? Hoe zorg je dat mensen niet over je heenlopen? In deze workshop assertiviteit laat ik je zien dat kennis van je eigenwaarde essentieel is in het maken van vervolgstappen naar meer vrijheid. We gaan oefenen en je assertiviteit vergroten! Je komt er achter dat assertiviteit niet veel anders is dan je kernwaarden delen met anderen. Ook gaan we kijken en oefenen met je lichaamshouding en je non-verbale kwaliteiten. Je zult merken dat deze workshop assertiviteit je heel veel energie gaat opleveren.

Aanmelden: info@kuilcoaching.nl onder vermelding van assertiviteit