Incompany training: Burn-out preventie

 

Een training van een dagdeel om de werkdruk in het bedrijf en de daarbij horende stresservaring drastisch terug te dringen. Mijn uitgangspunt is dat je bedrijf zo sterk is als de zwakste schakel en dat individu en collectief met elkaar verbonden zijn.

De werkwijze

We werken via het principe van oplossingsgericht werken. Dit betekent pragmatisch zijn en niet blijven hangen in problemen maar kijken naar oplossingen.

Met behulp van oplossingsgericht werken gaan we eerst de collectieve werkdruk inventariseren. Vervolgens gaan we gezamenlijk een remediërend stappenplan opstellen om deze werkdruk te verminderen. De opgestelde actieplannen worden ten slotte weggeschreven in concrete werkafspraken en moeten uiteraard te koppelen zijn aan de groundrules van het bedrijf.

Locatie en tijdstip

Op de bedrijfslocatie, tijdens reguliere werktijden of ‘s avonds.

Groepsomvang

5 tot 25 personen

Tarieven

Bekijk de tarieven of neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Binnen een avondtraining voor ons hele team wist Erik Kuil binnen ‘no time’ een sfeer van openheid en vertrouwen te creëren, waardoor het makkelijk werd om zowel de positieve zaken als verbeterpunten duidelijk te krijgen.

Zo is het mogelijk gebleken inzicht in persoonlijke kwaliteiten te vergroten, de teamgeest te verbeteren en zodoende gezamenlijk het bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Ria Benders Benders Adviesgroep

Brochure preventie en behandeling van burn-out

Wil je later alles rustig nalezen of coaching voorleggen aan een vriend, collega of werkgever? Download de brochure.

Download de brochure