Back To Flow voor ondernemers: van manager naar leider

vrijdag 6 december 2019 - Erik Kuil

Herken je dit: Je raakt beetje bij beetje je pioniersgevoel kwijt. Je agenda is overvol en je hebt het idee dat je meer bureaucraat en controleur aan het worden bent en dat de inspiratie ver weg is. Er ontstaat steeds meer onrust.

Ik heb voor jou de oplossing. In BACK TO FLOW gaan we op zoek naar wat jou en je bedrijf weer in beweging zet.

We gaan: je energielekken veranderen in flow door te kijken naar je drijfveren en naar je dagelijkse handelen. Door kritisch te kijken naar de vulling van je agenda komen we er achter waar momenteel jouw focus ligt.

Doe je de juiste dingen waardoor je in je kracht zit of steek je energie in de verkeerde dingen? Reserveer je tijd voor de uitbouw van je professionele kwaliteiten of investeer je in meer van hetzelfde? Door samen te kijken naar je kernactiviteiten en hoe deze er in de toekomst uit zouden moeten zien weet je waar je je energie in moet steken.

We gaan o.a. brainstormen, kijken naar good practicus van succesvolle ondernemers. We plannen wandelsessies in (vanuit beweging ontstaat beweging) en stellen samen een ijzersterk plan op om weer naar de kern van je activiteiten te gaan. Een map met literatuur en jouw notities zorgen voor de langdurige borging van de opgedane kennis. Intervisie met andere ondernemers en online support behoort ook tot de mogelijkheden!

Waar wacht je nog op om het bedrijf voor jou te laten werken in plaats van andersom!

← Vorig artikel | Volgend artikel →
Open chat
Hallo, kan ik je helpen?

Interesse in mijn nieuwsbrief?

Als bedankje ontvang je mijn gratis e-book waarin je effectiever leert communiceren!

Laat even je e-mail adres achter en je krijgt het digitale boekje gratis toegestuurd!